A vállalkozás 2010-ben indult, azzal a kezdeti célkitűzéssel, hogy a Kolozsvár központjában levő unitárius iskola és bentlakás diákjainak egészséges étkezést biztosítson. Az indulás és a fogadtatás sikeres volt, ami új célok kitűzésére ösztönzött. Így tevékenységünk fokozatosan bővült, kínálatunk szélesedett, új munkapontok nyíltak, egyre több szervezetnek, cégnek és intézménynek lettünk a partnerei. Jelenleg 15 alkalmazottal naponta több száz személynek biztosítjuk a meleg ebédet, állófogadások, konferenciák szervezését, céges vagy családi rendezvények számára a teljes ellátást.

Válasszon Ön is partnerének!

A konyha

A minőség elengedhetetlen feltétele a higiénikus környezet, a modern felszerelés és technológia. A konyha megtervezésénél és felszerelésénél ezeket a szempontokat tartottuk szem előtt. Konyhánkból mindent az asztalára tudunk varázsolni, legyen szó a napi ebédről, baráti vagy üzleti összejövetelekről.

A csapat

A kezdetektől fontos volt, hogy mindenki családias környezetben érezze magát, amit csinál azt lélekkel csinálja. Egy jól képzett, tapasztalt és jó kedélyű csapat áll készen, hogy elvárásaiknak megfeleljünk.