Termeni si conditii

Bine ati venit pe pagina Culina Nostra. Vă rugăm sa citiți cu atenție Termenii și Condițiile prezentate mai jos, deoarece prin comanda oricărui bun sau serviciu prin acest site sau prin telefon sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

In cazul in care nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Termenii si Condițiile de utilizare ale acestui website, vă rugăm să incetati imediat utilizarea acestuia.

I. Conditii generale – Definitii

Termenii utilizati in prezentul contract vor avea urmatoarele semnificatii:

Site-ului culinanostra.ro (denumit in continuare „Site-ul”), continutul acestuia, incluzand orice pagina componenta a acestuia sunt puse la dispozitie de SC KONVIKTUS SRL si pot fi utilizate numai in conformitate cu conditiile de acces si utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atentie inainte de a utiliza site-ul.

Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a site-ului de catre orice persoana, constituie contractul (denumit in continuare „Contractul”) dintre societatea SC KONVIKSTUS SRL cu sediul social in Cluj Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 9., inmatriculata in registrul comertului sub nr j12/900/2010, avand cod unic de inregistrare RO27017969  si orice persoana care plaseaza o comanda de unul sau mai multe produse prin intermediul site-ului site-ul, sau telefonic la unul dintre numerele disponibile pe site (denumita in continuare „Client”). Refuzul de a deveni Client in sensul acestui Contract, presupune obligatoriu incetarea imediata a utilizarii Site-ului.

Prin intermediul Site-ului, Culina Nostra pune la dispozitia utilizatorilor de internet un serviciu prin care acestia pot comanda exclusiv online produse prezentate pe Site si prin care produsele comandate sunt livrate la adresa furnizata de client („Serviciul”).

Produs (denumit in continuare „Produs”) inseamna orice produs alimentar care poate fi oferit spre vanzare pe site-ul nostru.

SC KONVKTUS SRL isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare in prealabil. Termenii si conditiile modificate vor intra in vigoare in momentul publicării acesteia pe site-ul Comerciantului, fără a fi necesară îndeplinirea oricărei alte formalități. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

II. Livrare - Plasarea comenzii

Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor la CULINA NOSTRA, disponibilitatea livratorilor și de acceptul nostru. Comanda poate fi plasată exclusiv de pe Site.

Pentru plasarea unei comenzi online după selectarea produselor din meniu, Utilizatorul va apăsa butonul „+”, situat in dreptul fiecărui produs. Ulterior, pentru plasarea efectivă a comenzii, clientul va selecta butonul „TRIMITE COMANDĂ”. Timpul estimativ de livrare  45-65  minute poate varia in functie de conditiile de trafic, de conditiile meteorologice sau alte conditii care nu sunt sub controlul SC KONVIKTUS SRL. Livrarea se poate efectua doar pe raza oraslui Cluj Napoca.

La plasarea Comenzii, Clientul trebuie să furnizeze următoarele informații:

Nume-Prenume
Număr telefon de contact
E-mail
Adresa de livrare
Ora livrarii
Modalitate de plata
Mentiuni -optional

In cazul in care datele de contact comunicate la plasarea comenzii nu sunt corecte (sau Clientul nu poate fi contactat la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii) ne rezervam dreptul de a refuza livrarea comenzii.

Dacă livrarea produselor nu este disponibilă sau în cazul în care nu există capacitate de livrare, un operator va va înștiința printr-un apel telefonic.

Preluarea comenzilor se efectueaza pana la ora 14.00.

Toate materialele de informare prezentate pe Site au un caracter de referință și nu reprezintă informații exacte despre proprietățile și caracteristicile Produselor, inclusiv culoarea, dimensiunea și forma. În cazul în care Clientul are neclarități cu privire la proprietățile și caracteristicile Produselor, trebuie să contacteze un operator înainte de a plasa comanda, acesta neavând dreptul să ridice obiecțiuni în legătură cu acest aspect, în măsura în care nu uzitează de această procedură prealabilă.

III.a. Retur/Anulare comanda

Anularea comenzii se face exclusiv telefonic la unele numere afisate pe SITE. In cazul in care produsele, serviciile nu sunt conforme returul se face prin livratorul Culina Nostra, cu un telefon in prealabil.

III. Preturi si modalitati de plata

Orice Contract pentru produsele comandate de pe acest site este încheiat între Client și SC KONVIKSTUS SRL.

Toate prețurile sunt indicate pe site si sunt corecte la momentul publicarii insa avem dreptul de a le modifica în viitor și de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site. În același timp, prețul pentru produsul deja comandat nu poate fi modificat. Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus, în afara cazului în care este indicat altfel.

Prețul total al comenzii de bunuri vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata trebuie să se facă integral, pentru toate bunurile expediate, iar metoda de plata trebuie selectionata la plasarea comenzii.

Modalități de plată:

Plata în numerar la primirea comenzii
Plata prin carduri bancare Visa și MasterCard la primirea comenzii
Plata online cu cardul

Comanda minimă este afisata la momentul plasarii comenzii pe SITE si SC KONVIKTUS SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceasta suma fara nici o instiintare prealabila.

IV. Livrarea

Livrarea se realizeaza doar pentru comenzile ce se afla in zona de livrare indicata pe Site la pagina Conditii de livrare si este gratuita. Livram doar perimetrul orasului Cluj Napoca, insa pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon destinat comenzilor de pe site. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care aceasta nu se regaseste in perimetrul afisat pe site.

Toate comenzile vor fi livrate de către un livrator angajat al SC KONVIKTUS SRL. SC KONVIKTUS SRL va face tot ceea ce este posibil pentru a prepara si a livra produsele în termenul precizat, cu toate acestea, insa nu vom fi răspunzători fata de Client pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere. Dacă comanda nu este livrată în timpul estimat, ne puteți contacta prin telefon sau email și noi vom depune toate eforturile în încercarea de a livra comanda cât mai repede posibil.

Timpul concret de livrare este determinat ținând cont de distanța până la adresa clientului, de situația traficului, de condițiile meteorologice și de alte circumstanțe care nu sunt sub controlul nostru și sunt comunicate de operator la primirea comenzii. Depășirea termenului de livrare poate fi cauzată de evenimente de forță majoră precum și de oricare factor enunțat mai sus.

In cazul in care se preconizeaza intarzieri fata de termenul de livrare estimat initial si agreat de Client va vom contacta telefonic pentru a va informa despre noul timp estimat de livrare. In cazul in care nu acceptati noul timp estimat de livrare, aveti posibilitatea in cadrul respectivei convorbiri telefonice de a anula comanda. Se considera ca acceptati noul timp de livrare atat in cazul in care raspundeti pozitiv la apelul nostru, cat si in cazul in care nu va putem contacta telefonic pentru comunicarea noului timp de livrare.

La momentul livrarii Clientul trebuie să asigure accesul livratorului in casa / cladire, si sa raspunda la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii, pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire. În cazul neacceptării livrării comenzii in timpul de livrare comunicat sau in cazul in care livratorul nu reuseste sa livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Clientului sau a lipsei de raspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră. Orice transport suplimentar, depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportăm ca urmare a incapacității de livrare din vina Clientului vor fi in responsabilitatea Clientului, care va trebui să despagubeasca integral SC KONVIKSTUS SRL pentru astfel de costuri.
În cazul în care circumstanțe neprevăzute împiedică Clientul să primească Comanda, este necesar să contacteze telefonic operatorii cât mai curând posibil și să restabilească locul și timpul de livrare.

SC KONVIKSTUS SRL raspunde pentru pentru conformitatea Produselor furnizate si pentru pastrarea in conditii legale a mancarii si a ingredientelor pe toata durata in care acestea stau in restaurant. SC KONVIKSTUS SRL raspunde pentru rezolvarea oricaror reclamatii sau probleme sesizate de Clienti in legatura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea si ambalarea produselor.

V. Protectia datelor cu caracter personal si politica de confidentialitate

Prin trimiterea datelor personale la comandarea unui produs sau înregistrarea pe site, Clientul este de acord cu prelucrarea acestora. Prin acceptarea acestor reguli, Clientul este de acord să primească mesaje de informare și publicitate de la SC KONVIKSTUS SRL  sub formă de SMS, e-mailuri și alte forme de transfer de informații.

În cazul în care Utilizatorul  nu dorește prelucrarea datelor sale personale, el trebuie să ne contacteze  prin formularul de contact de pe Site sau prin e-mail la office@culinanostra.ro  În acest caz, toate informațiile primite de la Client sunt șterse din baza de date.

Toate datele personale transmise prin intermediul site-ului sunt strict confidențiale si SC KONVIKTUS SRL se obligă să nu dezvaluim aceste date niciunei terțe părți.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii / dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii / produse, respectiv conform Legii, către instituțiile abilitate.

SC KONVIKSTUS SRL  garantează respectarea drepturilor prevăzute de către Legea 667/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice pentru persoana vizată, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a se adresa justiției.

Drepturile menționate mai pot fi exercitate de către persoana vizată prin înaintarea unei solicitări/cereri întocmită în formă scrisă, datată și semnată la adresa Cluj Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 9 sau printr-un e-mail la adresa office@culinanostra.ro De asemenea, persoana vizată poate arăta dacă dorește ca informațiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi și de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal.

SC KONVIKTUS SRL  va comunica răspunsul în termen de 15 zile de la data primirii cererii, respectând eventuala opțiune a persoanei vizate în ceea ce privește modalitatea comunicării, conform celor statuate în paragraful precedent.

SC KONVIKTUS SRL nu răspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.

SC KONVIKTUS SRL  nu-și asumă niciun fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

VI. Limitarea raspunderii

SC KONVIKTUS SRL, inclusiv orice angajat, director sau administrator al acestora, nu vor fi raspunzatori pentru nici o pierdere directa, indirecta sau aferenta si pentru nici un fel de prejudicii (incluzand, fara a se limita la: pierderea afacerii sau oportunitatii, pierderea de date, venituri sau profituri de orice fel) decurgand din sau in legatura cu utilizarea www.culinanostra.ro  .

Utilizatorii inteleg si accepta ca SC KONVIKTUS SRL este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a SC KONVIKTUS SRL.

Nu raspundem pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe.

In cazurile de forta majora, SC KONVIKTUS SRL  este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea: erori de functionare ale echipamentului tehnic al Furnizorului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

VII. Drepturi de autor, proprietatea intelectuala

Aceste conditii de utilizare sunt protejate de legile privind dreptul de autor si nu pot fi utilizate de alte persoane sau entitati de orice fel, prin modificare sau copiere, fara acordul prealabil si scris al autorului.

SC KONVIKTUS SRL  isi pastreaza toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la continutul publicat/furnizat prin intermediul Site-ului  (texte, imagini, etc.).

VIII. Litigii

Acest Contract este guvernat si interpretat in conformitate cu legile din Romania.             Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Contractul prezentat va fi solutionat pe cale amiabila.

In cazul in care partile nu ajung la un acord, litigiul va fi solutionat instantele din Cluj Napoca, Romania care vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Clienti si  SC KONVIKTUS SRL ca urmare a folosirii Site-ului, sau a oricarui continut din acesta, conform acestor termeni si conditii.