sitera.jpg

Bérbe adunk

Sok vendégre számít? Legyen bármilyen a vendégkör és a helyszín, a rendezvények kiszolgálásában eltöltött 9 év tapasztalatával, és a felhalmozott szakmai ismeretekkel, teljes körű szolgáltatásokat is képesek vagyunk problémamentesen megvalósítani.

Rendezvényasztalok, szék, étkészlet bérlés, éttermi tányér bérlés, porcelán étkészletek, leveses tányérok, lapos tányérok, konyhai és báreszközök mint spicckanál, felszolgáló tálca, merőkanál szett, koktélkanál, nagykés, nagykanál, tortalapát ugyanúgy adunk bérbe, mint komplett terítékeket. Kölcsönözhető egységes megjelenésű, kiskanál, nagykanál, evővilla, evőkés, teáskanál, kávéskanál, mokkáskanál, fagyiskanál es poharak igény szerint: vizes, pezsgős, boros, pálinkás stb.

Bár cégünk nem csak kellékek bérbeadásával foglalkozik, ezért ha kell egy jó szakács, felszolgáló, cateringes cég, vagy bármi egyéb a rendezvényedhez, állunk rendelkezésedre. Röviden, minden megtalálható, ami egy élményben gazdag, vendéglátással egybekötött rendezvény lebonyolításához szükséges.

Kérdésed van, szeretnél bérelni, vagy együttműködni velünk? Keress meg minket bátran!

 

  • telefon: 0742.339.761
  • e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.