slide5.jpg

Servicii

De luni până vineri livrăm masa de prânz în intervalul 11:00 – 15:00 (momentan doar pentru firme, în Cluj-Napoca), una dintre caracteristicile mâncărurilor pregătite și oferite de Culina Nostra se bazează pe rețetele tradiționale.

Meniul se livrează în caserole de unică folosința, ambalate aseptic, pentru a comanda online trebuie să vă înregistraţi mai întâi, prin e-mail primiţi un nume utilizator şi o parolă cu care vă puteţi conecta.

Meniu sâptămănal (se modifică în perioada 18.11-30.11.209 si în perioada de vacanță): puteți alege între 3-3 sortimente de supe/ciorbe și fel principal, și între 2 sau 3 sortimente de prăjituri/ zi (de luni până vineri). Oferta zilnică o puteți viziona la capitolul Meniu și comenzi, tot aici puteți plasa și comanda dvs.

Apelați cu încredere la serviciile noastre.

- Preţul conţine ambalajele şi tacămurile de unică folosință.

- Din data de 12 Februarie 2018 în preț nu este inclusă pâinea/ chifla și murătura, aceste produse trebuie comandate separat, și am introdus și o taxă de livrare: sub 30 lej taxa de transport este de 5 lej/ peste 30 lej taxa de transport este GRATUITĂ.

- Vă atragem atenţia: comenzile online se fac până la ora 11:59 pentru următoarea zi !

- Culina Nostra își rezervă dreptul de a modifica conținutul la meniul zilei, fără o inștiințare prealabilă.

  • 11
  • 22
  • 33
  • 44