slide2.jpg

Servicii

Stimați clienți!

Având în vedere restricțiile la pericolul epidemiologic în țară, Echipa Culina Nostra începând din data de 12 martie 2020 va suspenda activitatea până la retragere.

Vă dorim multă sănătate.

 

De luni până vineri livrăm masa de prânz în intervalul 11:00 – 15:00 (momentan doar pentru firme, în Cluj-Napoca), una dintre caracteristicile mâncărurilor pregătite și oferite de Culina Nostra se bazează pe rețetele tradiționale.

Meniul se livrează în caserole de unică folosința, ambalate aseptic, pentru a comanda online trebuie să vă înregistraţi mai întâi, prin e-mail primiţi un nume utilizator şi o parolă cu care vă puteţi conecta.

Meniu sâptămănal (se modifică în perioada 18.11-30.11.209 si în perioada de vacanță): puteți alege între 3-3 sortimente de supe/ciorbe și fel principal, și între 2 sau 3 sortimente de prăjituri/ zi (de luni până vineri). Oferta zilnică o puteți viziona la capitolul Meniu și comenzi, tot aici puteți plasa și comanda dvs.

În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii.

Apelați cu încredere la serviciile noastre.

- Preţul conţine ambalajele şi tacămurile de unică folosință.

- Din data de 12 Februarie 2018 în preț nu este inclusă pâinea/ chifla și murătura, aceste produse trebuie comandate separat, și am introdus și o taxă de livrare: sub 30 lej taxa de transport este de 5 lej/ peste 30 lej taxa de transport este GRATUITĂ.

- Vă atragem atenţia: comenzile online se fac până la ora 11:59 pentru următoarea zi !

- Culina Nostra își rezervă dreptul de a modifica conținutul la meniul zilei, fără o inștiințare prealabilă.

  • 11
  • 22
  • 33
  • 44