sitera.jpg

Servicii

Dragi musafiri, părinți!

Asigurăm masa zilnică pentru grădinițe, școli, case de bătrâni, alte instituții. Livrăm micul dejun, prânzul, gustări, conform nevoilor clienților. Meniurile copiilor sunt aprobate săptămânal de medici, ținând cont de necesarul zilnic de energie, respectând legislația în vigoare și având în vedere o nutriție sănătoasă. Dacă copilul Dvs. are alergii sau necesită meniuri dietetice, Vă pregătim meniuri speciale conform nevoilor.

 

Stimați profesori! Dragi părinți și copii!

Prin prezenta dorim să vă propunem o colaborare referitor la meniurile zilnice pentru elevii din cadrul unității dvs. de educație, în regim catering. Vă propunem o gamă de meniuri alcătuite pe 4 săptămâni, care sunt controlate și verificate de un medic școlar, și periodic de laboratorul de analiză DSVSA.

Bucătăria noastră funcționează din 2010, și este gândită în așa fel încât elevii dvs. să fie deplin mulțumiți de meniurile comandate. Livrăm meniuri în scoli din 2011. Meniurile sunt compuse din supă, felul doi, pâine, murătură (după caz) și desert. Copii pot opta meniuri întregi, sau jumătăți de porții.